Kategorie zboží

Pot%u0159ebujete%20poradit%3F%3Cbr%3EInspirujte%20se%20p%u0159i%20v%FDb%u011Bru%3Cbr%3Ena%u0161ich%20v%FDrobk%u016F%2C%20na%20na%u0161em%20katalogu.%3Cbr%3E Katalog
Karla Hadka
Na tento produkt se nevztahují slevy na nákup nad 2500,- a slevové poukazy.
RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ

RICINOVÝ ROSTLINNÝ OLEJ

INCI: Ricinus communis Seed Oil

Kód výrobku: 5012

Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s.


Název Obj. kód Běžná cena Vaše cena
RICINOVÝ OLEJ 115 ml h5012u -,-- Kč 70,57 Kč
-
+
RICINOVÝ OLEJ 215 ml h5012v -,-- Kč 112,92 Kč
-
+
RICINOVÝ OLEJ 500 ml h5012i -,-- Kč 212,27 Kč
-
+
RICINOVÝ OLEJ 1000 ml h5012j -,-- Kč 360,86 Kč
-
+
Celková cena:
0 Kč

Fyzikální vlastnosti:

bezbarvá až světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně.
Relativní hustota: při 20 °C cca 0,960 g/cm3.
Základní obsahové složky: nenasycené mastné kyseliny (hlavní podíl kyselina ricinoolejová), vitaminy.


Vlastnosti a použití:

Je hustý, přidává se do masážních přípravků v takových případech, kdy je nutné zvýšit hustotu, a tím zpomalit vstřebávání masážního oleje (např. u relaxačních masáží). Doporučuje se pro péči o vlasovou pokožku a řasy. V kosmetice slouží jako rozpouštědlo pigmentů.


Poznámka:

Nepoužívat vnitřně pro jeho silné projímavé účinky.

 

INCI:

Ricinus communis Seed Oil

 

 

INFORMACE KARLA HADKA

 

Časopis Aromaterapie

3/2014 - Poradna Karla Hadka – odpověď: Rozdíly mezi oleji LZS a LZT


2/2012 - 
Zkušenosti a rady: Více než jen na mytí vlasů

 

Katalog   

ROSTLINNÉ OLEJE

 

Pot%u0159ebujete%20poradit%3F%3Cbr%3EInspirujte%20se%20p%u0159i%20v%FDb%u011Bru%3Cbr%3Ena%u0161ich%20v%FDrobk%u016F%2C%20na%20na%u0161em%20katalogu.%3Cbr%3E Katalog
Karla Hadka
%u010CASOPIS%3Cbr%3EAROMATERAPIE%204/2017
Časopis
Ke stažení zde