Nákupní košík je prázdný.

Kategorie zboží

Zvolené parametry filtrování

Rostlinné oleje

Používání rostlinných a živočišných olejů, tuků a vosků v kosmetice se traduje již od nepaměti. Svým složením se podobají složení kožních tuků, a proto je lze označit jako tuky příbuzné. Rostlinné oleje jsou pokožkou velmi dobře snášeny. Jsou hlavní součástí mnoha kosmetických výrobků. Rostlinné a živočišné tuky měly výhradní postavení v kosmetice až do začátku technické revoluce.


Rozvoj chemie s sebou přinesl výrobu a čištění minerálních olejů, např. vazelína, parafín. Chemicky stabilní minerální oleje umožnily výrobu komerční kosmetiky, která nežlukne a má téměř neomezenou trvanlivost. Tyto nefyziologické oleje nemají s pěstěním pokožky nic společného. Nevstupují do pokožky a na jejím povrchu utváří tenký film, který se mísí s kožními tuky. Tím pokožce kožní tuky odebírá a dochází tak k vysušování pleti a k zamezení její přirozené schopnosti dýchat.


Firma Aromaterapie KH
používá k výrobě kosmetických preparátů výhradně analyticky certifikované rostlinné oleje nejvyšších kvalit. Na následujících stránkách se můžete seznámit se širokou paletou rostlinných olejů, které jsou firmou AROMATERAPIE KH užívány pro výrobu kosmetiky a jsou dodávány na trh pod značkou.

 

AMARANTOVÝ OLEJ LZS

AMARANTOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5040

INCI: Amaranthus caudatus Oil

1 512,42 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

ARGANOVÝ OLEJ LZS

ARGANOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5041

INCI: Argania spinosa Kernel Oil

369,41 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

AVOKÁDOVÝ OLEJ

AVOKÁDOVÝ OLEJ
Kod: 5002

INCI: Persea gratissima Oil

77,66 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS

BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5003

INCI: Borago officinalis Seed Oil

342,88 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

DÝŇOVÝ OLEJ LZS

DÝŇOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5004

INCI: Cucurbita pepo Seed Oil

203,57 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

JOJOBOVÝ OLEJ LZS

JOJOBOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5005

INCI: Simmondsia chinensis Seed Oil

378,57 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

KARITÉ (SHEA OLEJ)

KARITÉ (SHEA OLEJ)
Kod: 5024

INCI: Butyrospermum parkii Oil

80,26 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

KOKOSOVÝ OLEJ LZS

KOKOSOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5042

INCI: Cocos nucifera Oil

142,97 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

KONOPNÝ OLEJ LZS

KONOPNÝ OLEJ LZS
Kod: 5031

INCI: Cannabis sativa Seed Oil

132,19 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

LNĚNÝ OLEJ LZS

LNĚNÝ OLEJ LZS
Kod: 5006

INCI: Linum usitatissimum Seed Oil

62,31 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

MANDLOVÝ OLEJ LZS

MANDLOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5039

INCI: Prunus amygdalus dulcis Oil

135,24 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

MANDLOVÝ OLEJ LZT

MANDLOVÝ OLEJ LZT
Kod: 5009

INCI: Prunus amygdalus dulcis Oil

47,96 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z ČERNÉHO KMÍNU LZS

OLEJ Z ČERNÉHO KMÍNU LZS
Kod: 5018

INCI: Nigella sativa Seed Oil

378,99 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS

OLEJ Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS
Kod: 5022

V současné době již v prodeji. Upozorňujeme na zvýšenou cenu.

636,84 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z JADER HROZNŮ LZT

OLEJ Z JADER HROZNŮ LZT
Kod: 5017

INCI: Vitis vinifera Seed Oil

69,41 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z MERUŇKOVÝCH PECEK LZS

OLEJ Z MERUŇKOVÝCH PECEK LZS
Kod: 5019

INCI: Prunus armeniaca Kernel Oil

174,58 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS

OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS
Kod: 5020

INCI: Triticum vulgare Germ Oil

168,08 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z RÝŽOVÝCH KLÍČKŮ LZS

OLEJ Z RÝŽOVÝCH KLÍČKŮ LZS
Kod: 5013

INCI: Oryza sativa Germ Oil

71,71 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS
Kod: 5021

INCI: Juglans regia Seed Oil

327,78 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT
Kod: 5023

INCI: Juglans regia Seed Oil

35,12 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ PRA

OLEJ Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ PRA
Kod: 5043

INCI: Juglans regia Seed Oil

133,61 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

OLIVOVÝ OLEJ LZS

OLIVOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5010

INCI: Olea europaea Fruit Oil

81,28 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS

PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5011

PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS

327,78 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

RICINOVÝ OLEJ LZS

RICINOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5012

INCI: Ricinus communis Seed Oil

66,51 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

SEZAMOVÝ OLEJ LZT

SEZAMOVÝ OLEJ LZT
Kod: 5014

INCI: Sesamum indicum Seed Oil

71,22 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS
Kod: 5015

INCI: Helianthus annuus Seed Oil

56,27 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZT

SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZT
Kod: 5035

INCI: Helianthus annuus Seed Oil

26,67 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail

SÓJOVÝ OLEJ LZT

SÓJOVÝ OLEJ LZT
Kod: 5016

INCI: Glycine soja Oil

15,47 Kč

včetně DPH
skladem, 24h Detail
       
Zhrublá pokožka:      
AVOKÁDOVÝ OLEJ KARITÉ (SHEA OLEJ) MANDLOVÝ OLEJ LZS MANDLOVÝ OLEJ LZT
OLIVOVÝ OLEJ LZS Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT
       
Uvolnění svalstva, masáže:    
AVOKÁDOVÝ OLEJ BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS JOJOBOVÝ OLEJ LZS LNĚNÝ OLEJ LZS
MAKADAMIOVÝ LZS MANDLOVÝ OLEJ LZS MANDLOVÝ OLEJ LZT OLIVOVÝ OLEJ LZS
RICINOVÝ OLEJ LZS SEZAMOVÝ OLEJ LZT Z MERUŇ. PECEK LZS Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS
Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT    
       
Suchá, citlivá pleť, stárnutí pleti:    
AVOKÁDOVÝ OLEJ BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS JOJOBOVÝ OLEJ LZS KARITÉ (SHEA OLEJ)
MANDLOVÝ OLEJ LZS MANDLOVÝ OLEJ LZT OLIVOVÝ OLEJ LZS PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS
Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS Z MERUŇ. PECEK LZS Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS Z RÝŽOVÝCH KLÍČKŮ LZS
       
Akné, mastná pleť:      
LNĚNÝ OLEJ LZS JOJOBOVÝ OLEJ LZS SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZS SLUNEČNICOVÝ OLEJ LZT
Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS Z JADER HROZNŮ LZT Z MERUŇ. PECEK LZS Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS
       
Ekzémy a lupénka:      
BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS LNĚNÝ OLEJ LZS PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS  
       
Padání vlasů, lámavost nehty, zuby:    
BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS DÝŇOVÝ OLEJ LZS JOJOBOVÝ OLEJ LZS MAKADAMIOVÝ LZS
OLIVOVÝ OLEJ LZS PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS RICINOVÝ OLEJ LZS Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS
Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT      
       
Zvýšení trvanlivosti olejových směsí:    
SEZAMOVÝ OLEJ LZT Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ LZS Z RÝŽOVÝCH KLÍČKŮ LZS  
       
Zahuštění olejových směsí:    
RICINOVÝ OLEJ LZS      
       
Ředění olejových směsí:      
Z JADER HROZNŮ LZT Z MERUŇ. PECEK LZS    
       
K vnitřnímu užití:      
BRUTNÁKOVÝ OLEJ LZS DÝŇOVÝ OLEJ LZS OLIVOVÝ OLEJ LZS PUPÁLKOVÝ OLEJ LZS
Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZS Z VLAŠSKÝCH OŘECHŮ LZT OLEJ Z VLAŠS. OŘECHŮ PRA  
       
Stařecké skvrny, hyperpigmentace:    
Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS      
       
Jizvy:      
Z JADER ANDSKÉ RŮŽE LZS